Lägenhet 12-1003

Såld

Välkommen in på entrévåningen till denna trevliga tvåa med både uteplats och orangeri.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 12-1003
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 12-1003
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 537 kr
Boarea: 67 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 0 av 6
Nummer: 12-1003
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna välplanerade tvåa. Här finner du även en garderob och ett städskåp. Rakt fram i hallen ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns även väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet ligger sovrummet som har en stor skjutdörrsgarderob med linneskåp och utgång till uteplatsen om hela 16,5 kvadratmeter.

Kök och vardagsrum smälter samman genom en öppen planlösning vilket ger en luftig känsla i hemmet. Köket ligger i vinkel för att ge extra arbetsyta och möjlighet att laga mat tillsammans. Från vardagsrummet når du även det trevliga orangeriet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: