Lägenhet 21-1402

Såld

Välkommen in till denna välplanerade etta med vinkelkök, balkong och öppen planlösning.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 21-1402
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 21-1402
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 295 kr
Boarea: 39 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 4 av 6
Nummer: 21-1402
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta etta. I hallen finns även garderob och städskåp. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrum, kök och matplats smälter samman genom en öppen planlösning vilket gör det enkelt att anpassa matplatsen efter antalet middagsgäster. Sängen hittar sin naturliga plats i en alkov, som du kan skärma av ytterligare med draperi eller möblering om du önskar. Från köket når du även den trevliga balkongen, perfekt för en kaffe efter maten.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: