Lägenhet 21-1501

Såld

Välkommen in på översta våningen till denna öppna trea med två terrasser och vindsförråd.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 21-1501
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 21-1501
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 5 333 kr
Boarea: 107,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 5,6 av 6
Nummer: 21-1501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med plats för avhängning i garderob öppnar upp denna ljusa trea. Längre ner i hallen finner du två garderober och ett helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

Kök och matplats har dubbel takhöjd som ger hemmet en luftig och rymlig känsla. Här hittar du även utgång till en trevlig terrass i söderläge. Köket smälter samman med vardagsrummet som har både fransk balkong och en stor terrass med plats för både odlingar och trevligt umgänge. Intill vardagsrummet ligger det ena sovrummet som har en egen klädkammare med linneskåp.

I hallen finns en trappa upp till loftvåningen där du finner ytterligare ett vardagsrum, sovrum med fransk balkong, toalett med dusch samt ett vindsförråd. Vardagsrummet är öppet ner mot köket och har även ett takfönster som bidrar till den öppna känslan i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: