Lägenhet 22-1001

Såld

Välkommen in på entrévåningen till denna välplanerade tvåa med uteplats mot gården och stor klädkammare.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1001
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1001
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 649 kr
Boarea: 47 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 0 av 5
Nummer: 22-1001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med garderob, städskåp och plats för avhängning öppnar upp denna trevliga tvåa. Hallen går sömlöst över till köket där du även når det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet ligger den rymliga klädkammaren om 5 kvadratmeter med linneskåp.

Vardagsrum och kök smälter samman till en trevlig social yta med utsikt mot gården. Här når du även sovrummet med utgång till uteplatsen, perfekt för ett trevligt uppvaknande.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: