Lägenhet 22-1002

Såld

Välkommen in på entrévåningen till denna välplanerade etta med öppen planlösning.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1002
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1002
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 1 961 kr
Boarea: 31,5 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 0 av 5
Nummer: 22-1002
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med plats för avhängning och en garderob öppnar upp denna kvadratsmarta etta. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

Sängen hittar sin naturliga plats i en alkov, som du kan skärma av ytterligare med draperi eller möblering om du önskar. Vardagsrum och matplats smälter samman och köket får en halvöppen planlösning för att ge plats åt både städskåp och garderob.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: