Lägenhet 22-1003

Såld

Välkommen in på entrévåningen till denna trevliga tvåa med bra förvaring och orangeri.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1003
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1003
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 358 kr
Boarea: 63 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 0 av 5
Nummer: 22-1003
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019

En välkomnande entré med garderob och plats för avhängning öppnar upp denna trevliga tvåa. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet ligger det rymliga sovrummet om 16,5 kvadratmeter som har en stor skjutdörrsgarderob med både linneskåp och städskåp.

Vardagsrum, kök och matplats smälter samman till en trevlig social yta så att du kan röra om i grytorna samtidigt som du fortsätter prata med vännerna i soffan. Här når du även det trevliga orangeriet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan