Lägenhet 22-1301

Såld

Välkommen in i denna härliga fyra med öppen planlösning, klädkammare och balkonger i två väderstreck.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1301
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 22-1301
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 4 668 kr
Boarea: 92,5 kvm
Antal rum: 4
Våningsplan: 3 av 5
Nummer: 22-1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En rymlig entré med plats för avhängning och en garderob öppnar upp denna fyra. Rakt fram i hallen finner du ett större helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Längre in i hallen ligger två sovrum varav det större har en stor skjutdörrsgarderob och utgång till den ena balkongen. I hallen har du även ett städskåp, linneskåp, en praktisk klädkammare samt en extra toalett med dusch.

Kök och vardagsrum har en öppen planlösning, vilket gör att du kan röra om i grytorna samtidigt som du fortsätter samtala med vännerna i soffan. Från vardagsrummet når du även ett tredje sovrum och ytterligare en balkong, perfekt för att öppna upp och släppa in lite sol i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: