Lägenhet 31-1001

Såld

Välkommen in till denna välplanerade trea med öppen planlösning och trevlig uteplats.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 31-1001
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 31-1001
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 3 725 000 kr
Månadskostnad: 3 825 kr
Boarea: 73,5 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 0 av 5
Nummer: 31-1001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Februari 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med garderob och plats för avhängning öppnar upp denna rymliga trea. Direkt när du stiger in har du hemmets sovrum på vardera sida. Det större sovrummet har en stor skjutdörrsgarderob och utgång till den trevliga uteplatsen mot gården. Från hallen når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrum, kök och matplats smälter samman till en social yta så att du kan röra om i grytorna samtidigt som du fortsätter prata med vännerna i soffan. Vardagsrummet har även en fransk balkong, perfekt för att öppna upp och släppa in lite sol i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: