Lägenhet 31-1203

Såld

Välkommen in till denna välplanerade trea med vinkelkök och två balkonger.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 31-1203
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 31-1203
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 757 kr
Boarea: 72 kvm
Antal rum: 3
Våningsplan: 2 av 5
Nummer: 31-1203
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob öppnar upp denna välplanerade trea. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet ligger det större sovrummet med en rymlig skjutdörrsgarderob med linneskåp och utgång till egen balkong.

Vardagsrum, kök och matplats smälter samman till en trevlig social yta så att du kan röra om i grytorna samtidigt som du fortsätter prata med vännerna i soffan. Köket ligger i vinkel med gott om arbetsytor. Från vardagsrummet når du även hemmets andra balkong och ännu ett sovrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: