Lägenhet 31-1501

Såld

Välkommen in till denna välplanerade vindsvåning med takfönster och fransk balkong.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 31-1501
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 31-1501
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 1 984 kr
Boarea: 32 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 5 av 5
Nummer: 31-1501
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med garderob, städskåp, linneskåp och plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta vindsvåning. Direkt till höger har du en klädkammare. Längre in i hemmet finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt.

Sängen hittar sin naturliga plats i en alkov med takfönster. Du kan också skärma av alkoven med ett draperi om du önskar. Vardagsrum och kök smälter samman och med den franska balkongen i mitten kan du öppna upp och släppa in lite sol i hemmet.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: