Lägenhet 32-1301

Såld

Välkommen in till denna trevliga tvåa med sociala ytor och två terrasser.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 32-1301
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 32-1301
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 2 804 kr
Boarea: 50,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 3 av 4
Nummer: 32-1301
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

När du stiger in i denna trevliga tvåa kommer du direkt till vardagsrummet och köket som smälter samman i en öppen planlösning. Matplatsen har ett gavelfönster som släpper in mycket ljus och öppnar upp hemmet. Härifrån når du även utgången till den rymliga terrassen med plats för både odling och umgänge.

Till vänster i entrén finner du hallen med garderob, städskåp och en smidig skjutdörrsgarderob längst in. Från hallen når du sovrummet med egen utgång till hemmets andra terrass. Det helkaklade badrummet har dusch och kombimaskin för att spara på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: