Lägenhet 32-1302

Såld

Välkommen in till denna trevliga tvåa med två terrasser och bra förvaring.

Planlösning från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 32-1302
Situationsplan från Nya Hovås, Fritiden, Göteborg, 32-1302
Information om bostaden
Status: Såld
Pris:
Månadskostnad: 3 093 kr
Boarea: 57 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 3 av 4
Nummer: 32-1302
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Mars 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

En välkomnande entré med garderob, städskåp och plats för avhängning öppnar upp detta kvadratsmarta hem. Direkt till vänster finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. Ovanpå ligger en arbetsbänk som gör det enkelt att sortera tvätt och det finns väggskåp för extra förvaring.

Vardagsrum och kök smälter samman i en öppen planlösning som gör att lägenheten känns rymlig och välkomnande. Från vardagsrummet har du en utgång till den ena terrassen med plats för både odling och umgänge. Via köket når du både hemmets andra terrass och det rymliga sovrummet med fyra garderober samt ett linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett och vita väggar bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Köken kommer från Marbodal och har miljöklassade rostfria vitvaror samt induktionshäll. I vissa lägenheter finns även inbyggd mikro. Badrummen har helkaklade väggar i vitt med kontrasterande mörkt klinker på golvet, vita kommoder från Vedum och duschväggar i klarglas. Några lägenheter får både ett badrum och en wc med dusch. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller integrerad kyl, frys och diskmaskin. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: