Sista chansen i brf Fritiden i natursköna Nya Hovås

Sista chansen till ett hem i brf Fritiden. Välkommen till en öppen och ljus trerummare med två terrasser.

Antal rum: 1 - 4 rum
Boarea: 31,5 - 107,5 kvm
Pris: 1 625 000 - 6 250 000 kr
Månadskostnad: 1 961 - 5 333 kr
Säljstart: Endast en trerummare kvar
Inflyttning: Slutet av januari 2019
Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267 Kontakta Staffan

Välkommen till vårt nya kvarter Fritiden!
I Nya Hovås kommer du närmare naturen. Närmare livet. När man har upplevt naturen som västkusten bjuder på ter sig valet ganska enkelt. Det blev tydligt när vi började planera våra Svanenmärkta hus här.

Nya Hovås blir en plats att bo, leva och arbeta på. Oavsett om du trivs bäst på granitklippor eller uteserveringar. Därför gör vi plats för både urban citykänsla och gröna inslag i Nya Hovås. Kvarter med bostäder, skola, apotek, butiker, restauranger och kontor samsas med parker, grönområden och promenadstråk.

Svanenmärkt för dig och miljön! 
Våra hem i Nya Hovås Fritiden kommer att vara Svanenmärkta, vilket gör att du som bor här räddar världen lite grann varje dag. I stora drag hjälper du till genom att energiförbrukningen är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Den dagen du flyttar in kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Lägenhetsväljaren och solstudie


Hitta hem med lägenhetsväljaren

Lägenhetsväljaren är ett praktiskt verktyg som hjälper dig hitta ditt perfekta hem i Brf Fritiden. Du kan bland annat få en känsla för ljusförhållandena vid olika tidpunkter på dygnet och en god överblick om ditt nya hems placering i huset.

Klicka här för att komma till lägenhetsväljaren »

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Avstånd till platser

  Närområdet

  Livet vid Hovås Allé ska vara bekvämt där du får möjlighet att leva ett enkelt liv

  I Nya Hovås hittar du ett personligt och varierat shoppingutbud. Här vill man återskapa stadskänslan från tiden innan all handel flyttade till stormarknader. Varje butik handplockas för att ge en mysig och omväxlande blandning längs med Hovås Allé och torget. 

  På kort gångavstånd ligger Spektrum huset med skola blomsteräffär och restaurang, bowling och andra små butiker. Rakt över ligger ICA , fiskaffär, frisör, apotek, vårdcentral, träningsanläggning, möbelbutik och ett yogacenter m m. 

  Blomsteraffär

  Restaurang Sorelle

  Nya Hovås

  Du som pendlar tar dig smidigt in till stan med bil och med bussen är du framme på ca 30 minuter.

  I närområdet finns Amundön, som ligger först på Göteborgs lista över blivande naturreservat. Packa matsäcken och upptäck din favorit bland badvikarna, Kungsviken och Drottningviken är några barnvänliga tips. Runt ön går en naturstig på 4 kilometer, en skön promenadväg som ger semesterkänsla året runt. Här väntar avkoppling i den vackra naturen av skiftande karaktär. Du passerar kala klippor med vidsträckt utsikt och grönskande skog av ljung, gran och lövträd. När du nästan kommit fram till hamnen igen skymtar du eklundar som övergår i ängsmark.

  Vid havet går även Säröbanan som passar bra för utmanande löprundor längs havet, inlinesåkning och långa hundpromenader. Banan fortsätter hela vägen till stan, du kan lämna bilen i carporten och cykla till jobbet. Säröbanan var tidigare en 24 kilometer lång järnväg som tog badsugna göteborgare till Särö via Brottkärr. I det gamla stationshuset vid slutstationen Särö Västerskog huserar nu Blomstermåla restaurang.

  I Hovås finns flera skolor att välja mellan. Nybyggda Brottkärsskolan rymmer förskola till årskurs tre och på Nygårdsskolan kan barnen gå från förskolan upp till nian. Dessutom finns den nya friskolan Fenestra som ligger i Spektrumhuset för årskurs 6-9.

  Brottkärr

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Nya Hovås, Fritiden

   Ansvariga kontaktpersoner

   Staffan Lindberg

   Staffan Lindberg

   070-9162267 Kontakta Staffan

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Johan på Gårdas gata 5
   405 18 Göteborg
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: