Bo smart på fler kvadrat i Brf Fritiden

Välkommen till ännu ett smakprov på två av de lägenhetstyper som du hittar i Brf Fritiden.

När vi ritar nya hem är det viktigt att de blir anpassade efter din vardag och dina behov. Treor och fyror är därför genomtänkta för det praktiska familjelivet, så att vardagen flyter smidigt. Oavsett om barnen är små eller stora behövs bland annat gott om förvaring. En annan trevlig detalj är att fyrorna både har badrum och gästtoalett, vilket minskar trängseln framför spegeln på morgonen. Här nedanför ser du några exempel på fler smarta detaljer som du hittar i våra större lägenheter.

Trea om 72 kvadrat

Denna trea fördelad på två sovrum och vardagsrum/kök med öppen planlösning, bjuder på balkonger i två väderstreck. Här har du utrymme att ge dina gröna fingrar fritt spelrum och njuta av varma sommarkvällar tillsammans med familjen och goda vänner.

Fyra om 103,5 kvadrat

En rymlig och välplanerad fyra med gott om förvaring. En gästtoalett underlättar morgonbestyren och en egen walk-in closet i anslutning till det stora sovrummet ger ett lyxigt intryck. Njut av morgonkaffet på någon av de två balkongerna på vardera sida av hemmet.

Ovan planlösningar är skisser och avvikelser kan förekomma.

Dela sidan: