Sankt Jörgen Hisings Backa

Ditt bekymmerfria liv börjar här

I Lillhagen på en lugn grön plats på St Jörgens väg på Hisingen växer ett nytt kvarter fram. Här hittar du underhållsfria och hållbara bostadsrätter där du kan njuta av det bekymmersfria livet en kort promenad från golfbanan, tennisplanen och gröna promenadstråk.

Välkommen till Sankt Jörgen!
När du tar steget och hittar ditt nya hem här så kommer du att slås av hur både kvarteret och omgivningarna skapar fina förutsättningar för att du ska få en både rofylld och trevlig vardag och helg. I ett nybyggt hem slipper du renovering och trädgårdsarbete och får tid över till det du uppskattar i livet. Med Sankt Jörgen Park golfbana och Albatross golfklubb i närområdet kan du se fram emot många timmar på banan och trevliga luncher på klubben med vänner. För dig som uppskattar promenader och löpturer finns både skogen och trevliga villagator i närheten. När du ska uträtta dina vardagsärenden, storhandla eller shoppa ligger Backaplan några minuter bort med bilen och bussen stannar i anslutning till kvarteret. Bilen parkerar du smidigt i garaget eller på privata parkeringsplatser ovan jord. Både skolor och äldreboenden finns på promenadvägs avstånd.

Hemmen i St Jörgen blir ljusa, generösa och öppna, och oavsett om du väljer en två, trea eller fyra så får du plats att duka upp för middagar och med vänner och familj. Alla lägenheter får balkonger eller uteplatser vända mot väst så att du kan njuta av sommarkvällar utan måsten. St Jörgen har en hållbar profil med bland annat solceller på taken, bergvärme och lägre energiförbrukning. Dessutom är kraven på material tuffare än Svanens. När du flyttar in här kan du vara säker på att du minskar dina egna klimatavtryck och bidrar till en grönare framtid.

Fakta om projektet

Typ av bostad Lägenheter
Antal rum 1 - 4 rum
Säljstart Planerad 2023

Broschyrer och dokument

Se vår film om hur det går till att köpa nybyggt


Se vår film om vad Svanenmärkningen innebär för dig!


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!