Ny spännande stadsdel i Södra Centrum

Studio 256 blir ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen. Kvarteret byggs i en stadsdel i omvandling och kommer att präglas av en spännande och hållbar arkitektur. Här bygger vi 256 bostäder i olika storlekar.

Antal rum: 1 - 3 rum
Boarea: 30,5 - 97 kvm
Pris: 1 795 000 - 4 095 000 kr
Månadskostnad: 2 445 - 5 580 kr
Säljstart: Försäljning pågår
Inflyttning: från feb 2018 – Januari 2019

Tidplan för Studio 256

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Visningshem
Besiktning
Inflyttning

Många av bostäderna i kvarteret Studio 256 i Södra Centrum kommer att bli studiolägenheter med egen entré, dubbel takhöjd och härliga glaspartier som för tankarna till storstäder som Berlin och Barcelona. Nedan beskriver vi våra olika desginlinjer som du kan välja mellan och du kan även kika i lägenhetsväljaren var din lägenhet finns i husen. 

Det finns många miljösmarta detaljer i Studio 256 som A-klassade vitvaror, källsortering, snålspolande kranar/duschar och andra smarta funktioner.

Enkelt att leva miljövänligt i Svanenmärkta hem 
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. I Studio 256 är alla lägenheter miljömärkta enligt Svanens riktlinjer. Detta betyder att du bor i välisolerade hus med modern ventilation ger låga driftskostnader och ett behagligt inomhusklimat. Snålspolande kranar och moderna vitvaror sparar på naturens resurser. 

Lägenhetsväljaren


Hitta din lägenhet

Vi har tagit fram en lägenhetsväljare som gör det lätt för dig att hitta lägenheterna. Klicka på länken nedan för att se lägenheternas placering i husen och hitta en bostad som passar dina önskemål.

Hitta din bostad i lägenhetsväljaren»

Inredning i Studio 256


Vilken inredningsstil är du?

I Studio 256 har vi tagit fram tre inredningskoncept som flirtar med den urbana känslan i storstäder som Amsterdam, Barcelona och Berlin. Gå in och titta på vilken inredningsstil som passar dig! Du kan redan nu se hur ditt kök kan se ut och välja din stil i vår köksväljare.

Se inredningsstilar i Studio 256 »

Se filmen om kvarteret - Upplev mer i Studio 256


Härlig stämning på taket av Bergakungen. Storbildsskärm och sköna sittplatser gav en försmak på känslan i Studio 256. Läs mer om vad som händer i Studio 256 här http://www.studio256.se/

Karta


Avstånd till platser

Smart cykelförvaring i hall, Studio 256

Hall i en smart tvårummare

Kök sett från tvårummare om 53 kvm i Studio 256

Kök i smart funktionstvåa

Vardagsrum sett från en tvårummare om 53 kvm i Studio 256

Vardagsrum i smart tvåa

detaljbild soffa från visningshem

Matplats sett från vardagsrum i visningshem om 2 rok

Matplats i vardagsrum

Detaljbild, vas på bord

Sovrum, studiolägenhet i Studio 256

Sovrum sedd från en tvårummare

Badrum, Studio 256

Badrum i studiotvåa

detalj bild från badrum Studio 256

Välkommen till Studio 256 ett hållbart och urbant kvarter några spårvagnshållplatser från Götaplatsen!

Gemensamt vardagsrum på taket med utomhus tv. Här kan ni kolla på OS eller varför inte Melodifestivalen? Kvarter med plats för din fantasi.

Gemensam takterrass. Här kan ni kolla OS, VM, Melodifestivalen eller musikquiz? Möjligheterna är många!

Ett möjligheternas kvarter!

Urbant och Svanenmärkt kvarter!

Närområdet

Ett urbant och hållbart kvarter med karaktär nära Korsvägen

Södra Centrum växer fram söder om Göteborgs innerstad utmed Mölndalsån. Inom loppet av några år är tanken att det ska finnas upp emot 2 500 nya bostäder här som tillsammans med nya butiker, caféer och restauranger hjälper till att skapa en levande ny stadsdel. Studio 256 blir ett kreativt och dynamiskt inslag i det nya området, som med sina vackra promenadstråk och charmiga inslag blir en naturlig förlängning av innerstaden. 

Blommor Avenyn

I Studio 256 bor du samtidigt väldigt nära stan. Spårvagnshållplatsen har du ett stenkast hemifrån och du kan cykla till Korsvägen på under 10 minuter, vilket gör det enkelt att bo bra här utan bil. Närheten till hela Göteborgs utbud av nöjen och aktiviteter gör det enklare att få en spontan vardag. Låt dagens humör och idéer styra. I närområdet finns sköna promenadstråk och planen är att göra hela sträckan längs med Mölndalsån tillgänglig, med små gångbroar och sittplatser utmed kanterna.

7 min från Korsvägen

Nära till hållplatsen

Stan Göteborg

Nära till restauranger Skanska Krokslätt

Bageri Avenyn

Ostbutik delikatess Avenyn

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Studio 256

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via e-mail »

Adress
Johan på Gårdas gata 5
405 18 Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.