Lägenhet 16001

Ledig

Välkommen in i en öppen etagetvåa med studiokänsla om 39,5 kvadrat med ca 20 kvm loft. Njut av både ljus och rymd från balkongen i söderläge och terrassen mot baksidan av huset.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 16001
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 16001
Information om bostaden
Status: Ledig
Pris: 3 915 000 kr
Månadskostnad: 3 770 kr
Boarea: 39,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 6 av 7
Nummer: 16001
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Enl ök.

Vid lägenhetens ingång hittar du den stora terrassen som vetter mot husets baksida, här finns plats för middagar med vänner och odling i planteringslådorna som är placerade runtom väggen. Öppna sedan dörren och möts av en välkomnande entré med plats för skor, ytterkläder och möjlighet att hänga upp cykeln. Från hallen når du ett sovrum med plats för förvaring i linneskåp och vackert ljusinsläpp. Sovrummets fönster vetter mot terrassen, så du kan öppna upp under varma sommarkvällar utan att störas av sorlet från gatan. Intill sovrummet hittar du ett helkaklat badrum med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Entrén ansluter till köket som med sin smarta funktionsvägg lämnar utrymme för de sociala ytorna i hemmets hjärta – vardagsrummet. Den öppna ytan gör att du enkelt får plats med både soffgrupp och matbord. Förläng rummet ytterligare genom att släppa in kvällssolen från den mysiga balkongen. 

Från vardagsrummet hittar du trappan upp till loftet och hemmets extrarum på 20 kvadrat som kan fungera som antingen sovrum eller arbetsrum. Takfönstret släpper in ett behagligt ljus och skjutdörrsgarderoben blir en perfekt förvaring. 

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: