Lägenhet 33012

Såld

Välkommen in i denna fina och välplanerade etta om 31,5 kvadrat. Här är det lätt att trivas i en öppen vardagsrumsdel och rymlig, inbyggd balkong som vetter mot innergården.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 33012
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 33012
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 1 695 000 kr
Månadskostnad: 2 982 kr
Boarea: 31,5 kvm
Antal rum: 1
Våningsplan: 3 av 7
Nummer: 33012
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: April 2018

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta etta med funktionsvägg som lämnar mer plats till sociala ytor. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Vardagsrumsdelen är öppen och rymmer både en soffa och matbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner. Njut av kvällssolen på den rymliga och möblerbara balkongen som vetter mot innergården. Hemmets sovalkov ligger avskilt för att skapa ett privat hörn där du kan slappna av. Med plats för förvaring i form av tre garderober blir det enkelt att både trivas och hålla snyggt.

En gemensam takterrass med storbildskärm ger dig och dina vänner möjlighet att samlas för en härlig fika i solen eller varför inte en mysig filmkväll.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.