Okänd

Okänd

Välkommen in i denna välplanerade etta om 34 kvadrat med loft och rymlig balkong på sjätte våningen. Här är det lätt att trivas i en vardagsrumsdel med öppna ytor och en mysig sovalkov.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 36006
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 36006
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Från hösten 2018

En välkomnande entré med plats för avhängning öppnar upp denna kvadratsmarta etta med funktionsvägg som lämnar mer plats till sociala ytor. I anslutning till hallen finner du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan.

Vardagsrumsdelen är öppen och rymmer både en soffa och matbord, där du kan avnjuta goda middagar tillsammans med dina vänner. Sovalkoven ligger avskild och blir något av ett privat hörn. Intill alkoven finns gott om förvaring i garderob, linneskåp och smart överskåp. Den rymliga balkongen har plats för möblering och är perfekt för morgonkaffet under varma årstider.

En trappa leder upp till det mysiga loftet. Här kan du inreda efter din personliga stil. Välj om du vill möblera med dubbelsäng, eller varför inte med en trevlig soffgrupp. Dessutom finns en praktisk skjutdörrsgarderob för ytterligare förvaring. 

En gemensam takterrass med storbildskärm ger dig och dina vänner möjlighet att samlas för en härlig fika i solen eller varför inte en mysig filmkväll. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: