Okänd

Okänd

Välkommen in i ett trevligt hem med studiokänsla om 54,5 kvadrat med rymlig balkong. Den öppna planlösningen, smarta förvaringen och det härliga loftet gör det enkelt att trivas här.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 36007
1 / 2 - Planlösning från Studio 256, Göteborg, 36007
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 36007
2 / 2 - Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 36007
Information om bostaden
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt
Status: Okänd
Typ av bostad: Okänd
Inflyttning: Flexibelt

Ansvariga kontaktpersoner

Kliv in i en välkomnande entré med plats för avhängning och förvaring i två garderober. Här ligger även det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin som spar på golvytan. 

Det öppna vardagsrummet är planerat med en smart funktionsvägg som avslutas i en lång sittbänk för att ge optimalt utrymme för dig och dina vänner. En praktisk köksmodul med kyl, frys och städskåp separerar köket från det övriga rummet vilket bidrar till känslan av en avskild del. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord som ger möjlighet till trevligt umgänge. Den rymliga balkongen förlänger vardagsrummet ytterligare och blir en naturlig plats för fikat under varma årstider. I vardagsrummets bortre del hittar du även hemmets sovrum. Här finns fint ljusinsläpp och förvaring i linneskåp.  

En trappa leder upp till det mysiga loftet där fönstret i österläge skapar en ljus harmoni. Här finns en smart skjutdörrsgarderob och plats för dubbelsäng eller soffgrupp – ett rum att inreda efter din personliga smak. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: