Lägenhet 37005

Såld

Välkommen in högst upp i huset till ett trevligt hem med studiokänsla om 67 kvadrat med både terrass och balkong. Med öppen planlösningen, smart förvaring och ett härligt loft blir det enkelt att trivas här.

Planlösning från Studio 256, Göteborg, 37005
Situationsplan från Studio 256, Göteborg, 37005
Information om bostaden
Status: Såld
Pris: 4 095 000 kr
Månadskostnad: 5 071 kr
Boarea: 66,5 kvm
Antal rum: 2
Våningsplan: 7 av 7
Nummer: 37005
Typ av bostad: Lägenhet
Boendeform: Bostadsrätt
Inflyttning: Juni 2018

Intill den egna entrén möts du av en mysig terrass som vetter mot innergården, här kan du koppla av eller varför inte odla blommor och grönt i planteringslådorna som är placerade runtom. Öppna dörren och kliv in i en välkomnande entré med plats för avhängning. Här ligger även ett sovrum som har plats för dubbelsäng, ett fint ljusinsläpp och god förvaring i en smart skjutdörrsgarderob. Intill sovrummet ligger det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. 

Det öppna köket och vardagsrummet är planerat för att ge optimalt utrymme för dig och de du tycker om. Här finns plats för både soffgrupp och matbord vilket gör att du kan ha trevliga middagar utan att trängas. På den stora balkongen med morgonsol kommer du säkert vilja avnjuta dagens första kopp kaffe. 

Från vardagsrummet leder trappan upp till det mysiga loftet. Här finns extra ljusinsläpp från två takfönster och förvaring i en smart skjutdörrsgarderob. Inred loftet efter din personliga stil – här finns plats för dubbelsäng eller varför inte en trevlig soffgrupp. 

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? I Studio 256 hittar du golv av vitlaserad ask och ljusa väggar som bildar en sober bas som är enkel att inreda med din personlighet. Badrummen är helkaklade med kontrasterande klinker på golvet, kommoder i vitt från Vedum och duschväggar i klarglas från INR. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro samt integrerad kyl och frys. Vi har även tagit fram ett unikt inredningskoncept med tre inredningsstilar, inspirerade av storstäderna Berlin, Barcelona och Amsterdam. Inom dessa stilar kan du bland annat välja mellan köksluckor i olika utföranden från Marbodal samt fem olika fondväggskulörer. Dessutom finns flera kostnadsfria val du kan göra för att skapa ett hem som passar just dig. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: