Miljösmarta detaljer i Studio 256

Miljöarbetet präglar hela vår byggprocess. Du som flyttar till våra hem i Studio 256 kommer förmodligen märka det mest genom att elräkningen blir låg eller att bostadsföreningen får låga kostnader för drift och underhåll. Men miljöarbetet är också en hälsofråga. Vi vill att du ska må bra och känna dig trygg med att bo i ett hem från Skanska. Därför undersöker vi att du får ett gott inomhusklimat genom att planera, mäta och kontrollera våra bostäder både innan och efter att du flyttat in.

Miljösmart hela vägen

I Studio 256 är det enkelt att leva miljövänligt och bekvämt på samma gång. Husen är Svanenmärkta, det finns goda möjligheter för dig att källsortera direkt i kvarteret och inuti din lägenhet finns ett flertal funktioner som gör ditt hem lite mer miljösmart. Husen värms till exempel upp med fjärrvärme och värmen återvinns i ventilationsluften, vilket ger dig ett friskare inomhusklimat. Dessutom får alla hem A-klassade vitvaror, smart sopsortering under diskbänken och snålspolande kranar och duschar. Materialen som använts för att bygga huset är noga utvalda för att ha så liten påverkan på miljön som möjligt. Därför kan du känna dig trygg med ditt val när du flyttar till ett nytt hem i Studio 256. I listan kan du läsa mer om de miljösmarta åtgärder som gör Studio 256 till ett hållbart boende.

Studio 256 är även Svanenmärkt! Det är viktigt att du får ett hem att trivas i, men också att vi alla gör ett gott val för miljön. Genom att bo i Studio 256 gör du ett stort, bra och framförallt enkelt miljöval som gör att du vaknar upp och räddar världen lite grann varje dag. Läs mer om vad svanenmärkningen innebär här »

Dela sidan: