Lägenhet 3 rok, 64,5 kvm

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411007
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411007
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411007
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411007
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411007
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411007

Välkommen in i den här välplanerade gaveltrean med balkong i nordvästläge. Här njuter du av ljusinsläpp från två väderstreck och gott om plats för både matlagning och middagar med familj och vänner.

I hallen finns plats för avhängning till höger och i en lång skjutdörrsgarderob med städskåp. Från hallen når du även hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Mitt emot badrummet ligger de två sovrummen. Det största har både skjutdörrsgarderob med linneskåp och en garderob för förvaring. Det mindre sovrummet kan du välja att ta bort om du hellre vill ha ett större vardagsrum.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Samtidigt ger vinkelköket extra arbetsyta. Precis utanför ligger den härliga balkongen i nordvästläge och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 64,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 12
Nummer 411007
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier