Lägenhet 411008

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411008
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411008
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411008
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411008
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411008
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411008

Med en 16 kvadratmeter stor uteplats i söderläge blir livet lite extra härligt. I denna ljusa gaveltrea på gårdsplan finns gott om plats för sköna stunder med familj och vänner, både inomhus och under bar himmel. Välkommen in!

Kom in i hallen till denna rymliga trea, med plats för avhängning samt en garderob för förvaring. Från hallen når du det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster och precis utanför breder den generösa uteplatsen ut sig. Med sitt härliga söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret, omgiven av den gröna innergården.

Lite längre in i lägenheten ligger de två sovrummen, båda med fint ljusinsläpp. Det största har en rymlig klädkammare med linneskåp. Det mindre sovrummet har även det egna garderober för förvaring.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0 av 12
Nummer 411008
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Hem från Skanska i sociala medier