Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411010
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411010
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411010
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411010
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 411010
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 411010

Den här inbjudande tvåan ligger på gårdsplan och har en stor uteplats i soligt söderläge. Här finns gott om plats för både matlagning och umgänge med vänner. Dessutom får du extra bra förvaring i både förråd och klädkammare.

Välkommen in i hallen till denna tvårummare på gårdsplan. Till vänster finns plats för avhängning, samt en garderob och praktiskt städskåp. Härifrån når du även hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Här ryms både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Utanför breder den stora uteplatsen ut sig i soligt söderläge och blir en given favoritplats under sommarhalvåret, med gott om plats för middagar med familj och vänner.

I sovrummet har du ett härligt ljusinläpp och fin utsikt mot den gröna innergården. I anslutning finns även ett rymligt förråd och en klädkammare med linneskåp för förvaring.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 12
Nummer 411010
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier