Lägenhet 412001

kök spegelvänt plånet tandstickan göteborg skanska
1 / 4 - Bilden visar Tändstickan, Göteborg, 412001
sovrum spegelvänt plånet tandstickan göteborg skanska
2 / 4 - Bilden visar Tändstickan, Göteborg, 412001
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412001
3 / 4 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412001
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412001
4 / 4 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412001
kök spegelvänt plånet tandstickan göteborg skanska
sovrum spegelvänt plånet tandstickan göteborg skanska
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412001
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412001

Välkommen in i denna sociala tvåa med stor balkong i härligt söderläge som blir en förlängning av hemmet under sommarhalvåret. Dessutom har den ovanligt bra förvaring.

I den välkomnande hallen finns plats för avhängning till höger, samt en garderob och praktiskt städskåp. Härifrån når du också hemmets helkaklade badrum utrustat med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket och vardagsrummet. Den smarta planeringen ger plats för både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster. Utanför blir balkongen i söderläge en given favoritplats under sommarhalvåret, med fin utsikt mot den mysiga innergården. Det får du även i sovrummet som har ett riktigt härligt ljusinsläpp från det stora fönstret. I anslutning finns även ett rymligt förråd med linneskåp för förvaring.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 50,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 10 av 12
Nummer 412001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Hem från Skanska i sociala medier