Lägenhet 3 rok, 72,5 kvm

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412007
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412007
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412007
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412007
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412007
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412007

I den här ljusa och rymliga gaveltrean är det lätt att trivas. Här njuter du av ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck, en social planlösning och balkong i perfekt söderläge. Välkommen in!

Kom in i hallen till denna rymliga trea, med plats för avhängning samt en garderob för förvaring. Från hallen når du det helkaklade badrummet utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet badar i ljus från fönster i två väderstreck. Här ryms både soffgrupp, tv och matplats för flera gäster och precis utanför breder den härliga balkongen ut sig. Med sitt soliga söderläge blir den en given favoritplats under sommarhalvåret med utsikt över den gröna innergården.

Lite längre in i lägenheten ligger de två sovrummen, båda med fint ljusinsläpp. Det största har en rymlig klädkammare med linneskåp. Det mindre sovrummet har även det egna garderober för förvaring.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 72,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 10 av 12
Nummer 412007
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier