Lägenhet 1 rok, 35 kvm

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412206
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412206
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412206
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412206
Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 412206
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 412206

En balkong i soligt söderläge, vardagsrum med milsvid utsikt och en rymlig klädkammare för förvaring. Det är några av de saker som den här trevliga ettan högst upp i huset har att erbjuda. Välkommen upp!

Kom in i den inbjudande hallen som både har plats för avhängning till höger, garderob och praktiskt städskåp. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring. Efter badrummet ligger en rymlig klädkammare med linneskåp för ännu mer förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot det kombinerade köket, vardagsrummet och sovrummet. Den smarta planeringen ger plats för både soffa, matplats och säng. Från vardagsrumsdelen njuter du av milsvid utsikt över den mysiga gården. Utanför blir balkongen i soligt söderläge en given favoritplats under sommarhalvåret.

När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 35 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 12 av 12
Nummer 412206
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2023

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningslägenhet. Klicka på knappen ”Boka personlig visning” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85

Skanska Bostad i sociala medier