Lägenhet 441009

Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 441009
1 / 2 - Planlösning från Tändstickan, Göteborg, 441009
Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 441009
2 / 2 - Situationsplan från Tändstickan, Göteborg, 441009

Kom in till en trevlig etta med gott om utrymme och en riktigt härlig uteplats mot gården.

Välkommen in till denna trevliga etta. Här möts du av en entré som har plats för avhängning och förvaring i en garderob samt ett linneskåp. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk och väggskåp. Längre in i hemmet möts du av en stor öppen yta där kök och vardagsrum smälter samman. Här hittar du även en sovalkov som är lätt att skärma av. För att ge hemmet ytterligare ett rum på sommaren finns det även en väl tilltagen uteplats mot gården.


När du köper ett hem i Tändstickan kan du välja mellan tre kostnadsfria inredningsstilar: Nordic Innovation, Tokyo Cyber och Austin Tech. Självklart har du även möjlighet att göra fler tillval om du vill. Originalsortimentet i Tändstickan består bland annat av baspaketet för Skanska SmartaHem, trestavig ekparkett och vitmålade väggar. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet helkaklat med vita väggar och grått klinker. Det utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 41 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 9
Nummer 441009
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Februari 2022
Egenskaper Uteplats

Visning

Datum Tisdagen 18 maj 2021
Tid 16:00 – 17:00
18/05/2021 16:00 18/05/2021 17:00 Visning av Tändstickan Bokad visning med max 1 sällskap/kvart. Under detta tilllfälle visar vi modell över kvarteret samt ett urval av lägenhetsinredningen. För att anmäla dig, maila; Contact

Information om projektet:
https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-tandstickan

Önskar du hellre en personlig genomgång går det bra att boka ett enskilt fysiskt eller digitalt möte. Skanska DD/MM/YYYY

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Jonathan Santos

Jonathan Santos

010-4492187

Hem från Skanska i sociala medier