Ny chans till ett hem i Tändstickan

31 augusti öppnar vi köpanmälan för fler bostäder i Tändstickan. För dig som vill finns chans att träffa vår mäklare Rickard på plats i vårt visningshem på torsdag kl 16.00-17.30.

Stegen i vår köpprocess

Vi släpper 17 bostäder till försäljning och dessa hittar du under fliken Bostäder. Du kan göra en rundtur i kvartert med bostadsväljaren eller kika på planlösningar. Nedan kan du läsa mer om stegen i vår köpprocess.

Digital säljstart steg 1 anmäl intresse

1 Anmäl ditt intresse för att få en plats i kön

Ju tidigare du gjorde din intresseanmälan hos Skanska, desto längre fram i kön har du hamnat. Det betyder att du har större chans att få välja just den bostad du helst vill ha. Det är inte nödvändigt att göra en intresseanmälan för att köpa en bostadsrätt i kvarteret.

Läs mer om kösystemet och anmäl ditt intresse.

Digital säljstart steg 2 hitta din bostad

2 Hitta din bostad i den interaktiva vyn

Ta dig tid att gå igenom bostäderna i den interaktiva vyn. Vilken bostadsrätt passar dig? Vill du ha en balkong med kvällssol eller en uteplats mot innergården? Bor du helst högst upp i huset eller på gaveln mot den trevliga gatan? Hitta dina favoriter i kvarteret och förbered dig för ditt val.

Till bostadsväljaren

Digital säljstart steg 3 Välj din bostad

3 Gör din köpanmälan

Nu får du en ny chans att göra en köpanmälan. Anmälan till lägenheterna i Tändstickan öppnar onsdag 31 augusti klockan 16.00 och du får göra max 5 val. Köpanmälan är inte bindande. 

Obeservera att du måste göra en köpanmälan. En intresseanmälan eller bokning på specifika bostäder räknas inte som en köpanmälan.

Till Köpanmälan

Digital säljstart steg 4 gör din köpanmälan

4 Din mäklare går igenom köpanmälningarna

När tiden för köpanmälan löper ut stänger vi möjligheten att anmäla köpintresset för bostadsrätterna. Köpanmälan stänger klockan 23:59 söndagen den 4 september och efter det börjar mäklaren att sortera samtliga bokningar för att ta dig och de andra köparna vidare enligt turordning i köpprocessen.

Digital säljstart steg 5 vi kontaktar dig

5 Din mäklare kontaktar dig med ett erbjudande

Beroende av din köplats blir du inom kort kontaktad av din mäklare. Då får du chansen att välja det hemmet som passar dig allra bäst. Se till att vara förberedd, vi vill ha ditt svar samma dag.

Digital säljstart steg 6 skriva kontrakt

6 Det är dags att skriva kontrakt

Nu är det äntligen tid för att skriva kontrakt. Förhandsavtalet är det första bindande kontraktet du skriver och det ger dig rätt att köpa din bostad. I samband med tecknandet betalar du 2,5% av köpesumman.

Stort grattis till din nya bostadsrätt i Tändstickan!

Frågor och svar


1. När kan jag flytta in?
Vi har påbörjat byggnationen av kvarteret. De bostäder som släpps nu har en planerad inflyttning från januari 2023 och framåt.

2. Hur många parkeringsplatser finns det i garaget och vad kostar dessa?
Totalt finns 39 platser för Brf Plånet, varav 19 i garaget under kvarteret och 20 i intilliggande parkeringshus.

3. Hur ser det ut med förråd?
Alla lägenheter har ett eget förråd inne i lägenheten, källaren eller på de övre planen.

Läs fler frågor & svar här

Rickard Stig

Rickard Stig

070-455 22 85