Ett hållbart, kvadratsmart kvarter med spännande arkitektur

Vid Mölndalsån strax intill Elisedals spårvagnshållplats planerar vi för ett hållbart och kvadratsmart kvarter. Här hittar du kvadratsmarta lägenheter på 1-3 rok. Alla lägenheter får egna balkonger eller uteplatser.

Typ av bostad: Lägenhet
Antal rum: 1 - 3 rum
Säljstart: Planeras till 2020

Ansvarig kontaktperson

Välkommen till vårt nya kvarter Tändstickan!
Det pågår en spännande bostadsutveckling längs Mölndalsån i Göteborg. Vid Grafiskavägen planerar vi för ett hållbart kvarter med riktigt bra lägenheter. I kvarteret Tändstickan blir det 220 lägenheter, där alla hem får balkong eller uteplats. Givetvis skapar vi även en härlig innergård att umgås kring.

Vi vill skapa ett blandat kvarter, präglat av liv och rörelse. Idag finns redan ÅF-huset på plats. Med cykelavstånd till Avenyn och fem minuters spårvagnsfärd till Korsvägen. 

Planerad säljstart under 2020. Anmäl ditt intresse redan idag så missar du inget!

Miljösmartboende med Svanenmärkta hemsvanenmarkt-logo
Det ska vara enkelt och nära på självklart att leva miljövänligt. När du väljer att flytta in i kvarteret Tändstickan väljer du också att bo Svanenmärkt och grönt. I stora drag hjälper du till att rädda världen genom att energiförbrukning är låg, materialen noga utvalda och att klimatpåverkan på så sätt blir minimal. Välkommen hem!

Se filmen om kvarteret Tändstickan


Snart släpper vi ett nytt hållbart kvarter med kvadratsmarta hem intill Mölndalsån. Husen får ett varierat utseende och det ena huset blir dessutom 14 våningar högt. Låter det intressant? Anmäl ditt intresse redan idag så missar du inte premiären i vår!

Dokument


Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Närområdet

I Tändstickan bor du nära stan. Spårvagnshållplatsen ligger bara 200 meter från kvarteret och du kan cykla till Korsvägen på under 10 minuter, eller hela vägen in till Nordstan på en kvart. I Tändstickan har du nära till allt, vilket gör det enkelt att bo bra här utan bil.

Nära till det mesta

Ta cykeln eller en promenad genom staden och stanna för en fika. I närområdet finns både mysiga kaféer och bra service. Dessutom finns två stora matbutiker endast ett stenkast från kvarteret.

Ät gott

Krokslätt finns finns flera nya restauranger. Här kan du och dina vänner äta riktiga amerikansk barbeque och spansk tapas eller varöfr inte ta en långfrukost på det närliggande hotellet?

Mölndals centrum

Ta spårvagnen eller cykeln till Mölndals nya galleria. I Mölndals nybyggda innerstad finner du det mesta du kan tänkas behöva.

Naturen bara en kort tur bort

Ta en jogging tur upp till Johanneberg och stanna till för cirkelträning på utegymmet. Du kan också ta en tur till Safjällets naturreservat för en lugn promenad, eller cykla österut för en badtur i Delsjön.

Kvarteret

Tändstickan blir ett blandat kvarter med både kontor och bostäder. Observera att detta är en tidiga skisser och bostädernas utformning kan komma att ändras.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen
Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om kvarteret Tändstickan

Ansvarig kontaktperson

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Kontakta kundtjänst

Information om personuppgiftsbehandling

Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt/områden som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt/områden som du anmält intresse för.

Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

Hem från Skanska i sociala medier


Dela sidan: