Ett bekvämt hem i sällskapliga kvarter

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter i Tolered på Hisingen. Läget är optimalt för dig som vill bo nybyggt och bekymmersfritt i en lugn miljö med god service och härliga grönområden nära till hands, bara 15 minuter från Göteborgs innerstad.

Antal rum: 1 - 5 rum
Boarea: ca 35-120 kvm
Säljstart: Planerad 2019

I området runt Bjurslättstorg växer nya bostadskvarter fram och den gamla 50-tals idyllen får nytt liv. Dagens blandande bebyggelse ska kompletteras med bland annat vårt nybyggda kvarter med moderna hem där du kan leva bekvämt utan att behöva skänka en tanke åt renovering. Vi planerar för cirka 110 Svanenmärkta hem, allt ifrån kvadratsmarta ettor till välplanerade femmor på 120 kvadrat. Hitta ditt nya hem här och njut av en kaffe i vårsolen på balkongen istället för att slita i trädgården. Natur och grönområden har du ändå nära till hands. Att bo här innebär att leva i en välkomnande och social miljö där det är enkelt att möta goda grannar och umgås med vänner. 

Busshållplatsen finns utanför din port och flera linjer tar dig snabbt till Hjalmar Brantingsplatsen och vidare till Göteborgs centrum.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Karta


Se din resväg

Välj färdmedel

Vi hittar inte adressen

Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

Avstånd till platser

  Karta


  Se din resväg

  Välj färdmedel

  Vi hittar inte adressen

  Vi hittar inte din resväg. Försök igen!

  Avstånd till platser

   Kontakta oss

   Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Tolered

   Skanska Nya Hem

   Kundtjänst
   020-310 310
   Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00

   Adress
   Johan på Gårdas Gata 5
   405 18  Göteborg
   Alla våra Hembutiker »

   Kontakta kundtjänst

   Information om personuppgiftsbehandling

   Uppgifterna som du lämnat ovan behandlas av Skanska Sverige AB (”Skanska”) som personuppgiftsansvarig. Det betyder att Skanska ansvarar för att dina uppgifter behandlas enligt gällande dataskyddslagstiftning. Uppgifterna används av Skanska och dess koncernbolag för att vi ska kunna registrera dig i vårt kundregister för de projekt som du anmält intresse för. Detta innebär att du läggs till på en turordningslista för det projekt som du anmält intresse för.

   Vi använder även uppgifterna för att skicka dig information, marknadsföring och uppföljande kundundersökningar om projektet, och även om andra projekt som vi tror kan vara relevanta för dig baserat på uppgifterna du har lämnat oss ovan. Vi kan komma att kontakta dig via telefon, mail, sms eller post. Vill du inte längre motta information och marknadsföring från oss, vänligen kontakta oss genom att maila: kundtjanst@skanska.se eller via tel: 020-310 310. Om du avanmäler dig från information och marknadsföring innebär det att du tas bort från turordningslistan.

   För mer information om Skanskas personuppgiftsbehandling och om dina rättigheter, läs om personuppgiftsbehandling och vår användning av cookies i våra Användarvillkor: skanska.se/anvandarvillkor/.

   Hem från Skanska i sociala medier


   Dela sidan: