Ett bekvämt hem i sällskapliga kvarter

Nu planerar vi för ett nytt bostadskvarter i Tolered på Hisingen. Läget är optimalt för dig som vill bo nybyggt och bekymmersfritt i en lugn miljö med god service och härliga grönområden nära till hands, bara 15 minuter från Göteborgs innerstad.

Boarea: 80 kvm
Säljstart: Planerad årsskiftet 2018/2019

Tidplan för Tolered

Planering
Säljstart
Inredningsval
Byggstart
Inflyttning

I området runt Bjurslättstorg växer nya bostadskvarter fram och den gamla 50-tals idyllen får nytt liv. Dagens blandande bebyggelse ska kompletteras med bland annat vårt nybyggda kvarter med moderna hem där du kan leva bekvämt utan att behöva skänka en tanke åt renovering. Vi planerar för 110 Svanenemärkta hem, allt ifrån kvadratsmarta ettor till välplanerade treor på 80 kvadrat. Hitta ditt nya hem här och njut av en kaffe i vårsolen på balkongen istället för att slita i trädgården. Natur och grönområden har du ändå nära till hands. Att bo här innebär att leva i en välkomnande och social miljö där det är enkelt att möta goda grannar och umgås med vänner. 

Busshållplatsen finns utanför din port och flera linjer tar dig snabbt till Hjalmar Brantingsplatsen och vidare till Göteborgs centrum.

Svanenmärkt – bra för både dig och miljönsvanenmarkt-logo
Att bo Svanenmärkt är ett enkelt sätt att rädda världen lite grann varje dag. Det innebär bland annat att ditt hem är byggt med noggrant utvalda material och att det har en låg energiförbrukning. Bra för både dig och miljön. Den dagen du flyttar in här kan du vara säker på att du är med och bygger ett grönare samhälle.

Karta


Avstånd till platser

Karta


Avstånd till platser

Kontakta oss

Kontakta gärna oss om du vill veta mer om Tolered

Skanska Nya Hem

Kundtjänst
020-310 310
Öppettider: helgfri mån-fre 08.30 - 17.00
Kontakta oss via mail »

Adress
Johan på Gårdas Gata 5
405 18  Göteborg
Alla våra Hembutiker »

Ansvariga kontaktpersoner

Sekretesspolicy
Dina lämnade uppgifter är skyddade enligt Personuppgiftslagen (PUL). Vid inskickande av denna intresseanmälan samtycker du till att vi använder dem för att kommunicera med dig kring detta samt andra bostadsprojekt i vår verksamhet.

Dina uppgifter lämnas heller inte ut till tredje man utan ditt godkännande.