Lägenhet 2 rok, 55 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1304
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1304
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1304
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1304
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 1-1304
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 1-1304

Välkommen in till en öppen och välplanerad gaveltvåa med en härlig balkong i söderläge och praktisk förvaring. Kök och vardagsrum smälter samman till en stor social yta med ljusinsläpp från två väderstreck.

Välkommen in till denna mysiga tvåa, här möts du av en hall med plats för avhängning. Rakt fram har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du köket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta med en praktisk skjutdörrsgarderob och ljusinsläpp från två väderstreck. Från vardagsrummet når du både den härliga balkongen i söderläge och hemmets sovrum.

Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 55 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 1-1304
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Mars 2023

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid.

Ansvariga kontaktpersoner

Anna Salinas

Anna Salinas

070-823 82 15
Daniel Kjörling

Daniel Kjörling

076-623 82 01

Skanska Bostad i sociala medier