Lägenhet 4 rok, 91,5 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1004
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1004
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1004
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1004
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1004
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1004

Kom in till en välplanerad genomgångsfyra med en stor social yta där du får plats med många gäster. Här finns även dubbla badrum, gott om ljusinsläpp och en härlig uteplats mot gården i söderläge.

Välkommen in till denna stora fyra, här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Till vänster har du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Från hallen kommer du till den stora sociala ytan där vinkelkök och vardagsrum smälter samman. Här finns plats för både matbord och soffgrupp samtidigt som rummet blir ljust och trevligt tack vare tre fönster. Intill vardagsrummet hittar du två sovrum varav det största har skjutdörrsgarderob samt utgång till den härliga uteplatsen i söderläge.

I den inre hallen finns en skjutdörrsgarderob med både städskåp och linneskåp samt en gästtoalett med dusch vilket underlättar på morgonen när många ska iväg samtidigt. Här hittar du även hemmets tredje sovrum som har en praktisk skjutdörrsgarderob och fönster mot gården.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 91,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 4
Nummer 4-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970