Lägenhet 4-1303

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1303
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1303
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1303
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1303
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 4-1303
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 4-1303

Kom in till en härlig etta som har både vinkelkök och en avskild sovalkov med tre garderober samt ett linneskåp. I hemmet hittar du även ett helkaklat badrum med kombimaskin och en härlig balkong.

Välkommen in till denna mysiga etta, här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Direkt till höger når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du vinkelköket med gott om plats för matlagning. Det smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta. Från vardagsrummet når du sovalkoven som har tre garderober och ett linneskåp. Till sist har du den härliga balkongen med utsikt i två väderstreck.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 34 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 3 av 4
Nummer 4-1303
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier