Lägenhet 1 rok, 33 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1001
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1001
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1001
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1001
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1001
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1001

Välkommen in till en mysig gaveletta med fransk balkong. Här får du öppen planlösning, ljusinsläpp från två väderstreck och gott om förvaring i tre garderober, linneskåp samt både diskmaskin och kombimaskin.

Kom in till denna mysiga etta, här möts du av en trevlig hall samt hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du vardagsrummet som smälter samman med köket och bildar en trevlig social yta. Här finns även en naturlig plats för sängen och en fransk balkong.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Ledig
Pris 1 700 000 kr
Månadsavgift 2 387 kr
Boarea 33 kvm
Antal rum 1
Våningsplan 0 av 4
Nummer 5-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022
Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Räkna på kostnaden för ditt nya boende

Skanska Bostad i sociala medier