Lägenhet 2 rok, 60 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1203
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1203
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1203
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1203
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 5-1203
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 5-1203

Kom in till en välplanerad genomgångstvåa med en privat och en social del samt en härlig balkong mot gården i västerläge. Hemmet har även bra förvaring i flera garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in till denna välplanerade tvåa, här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Vidare in i hemmet når du den inre hallen som separerar hemmets privata och sociala del. I den inre hallen hittar du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Intill badrummet finns sovrummet med fyra garderober, ett linneskåp och ett städskåp.

På motsatt sida hittar du vardagsrummet som smälter samman med köket och bildar en ljus och härlig social yta. Här finns även utgången till den trevliga balkongen mot gården i västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 60 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 5-1203
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning December 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970