Lägenhet 6-0902

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-0902
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-0902
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-0902
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-0902
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-0902
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-0902

Kom in till en härlig tvåa på entrévåningen med ett öppet kök som sömlöst går över till hemmets sociala vardagsrum. I hemmet hittar du även bra förvaring, ett sovrum och ett helkaklat badrum med kombimaskin.

Välkommen in till denna mysiga tvåa, här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning. Direkt till vänster når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Från hallen kommer du även in till sovrummet som har en stor skjutdörrsgarderob och ett linneskåp. Vidare in i hemmet hittar du köket som smälter samman med vardagsrummet och bildar en trevlig social yta.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 43 kvm
Biarea 3,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 6-0902
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier