Lägenhet 6-1001

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1001
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1001
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1001
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1001
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 6-1001
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 6-1001

Kom in till en välplanerad genomgångstrea med en privat och en social del samt en härlig uteplats mot gården i västerläge. Hemmet har även bra förvaring i flera garderober samt ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Välkommen in till denna välplanerade trea, här möts du av en hall med plats för avhängning i en skjutdörrsgarderob. Till höger har du hemmets två sovrum varav det större får en utgång till den härliga uteplatsen i västerläge samt en praktisk skjutdörrsgarderob med linneskåp. Vidare in i hemmet når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vinkelköket och vardagsrummet smälter samman till en härlig social yta med plats för både matbord och soffgrupp. Två stora fönster i österläge ser till att hela rummet blir ljust och härligt.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 66 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer 6-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier