Lägenhet 2 rok, 44 kvm

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1002
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1002
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1002
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1002
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1002

Kom in till en härlig tvåa med en stor social yta och en uteplats mot gården i västerläge. Hemmet har även bra förvaring i flera garderober samt en praktisk kombimaskin i badrummet.

Välkommen in till denna välplanerade tvåa, här möts du av en trevlig hall med plats för avhängning och förvaring i en garderob. Direkt till höger har du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå maskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du den stora sociala ytan där både kök och vardagsrum får ta plats. Från vardagsrummet når du även den härliga uteplatsen som vetter mot gården i västerläge. Sist men inte minst hittar du sovrummet som har två garderober och ett linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 44 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0
Nummer 7-1002
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka ett personligt möte
Vill du träffa oss och prata mer om bostäderna i Trettioett? Klicka på knappen ”Boka personligt möte” nedan för att få en enskild tid. Du kan läsa om våra rutiner på visningar då vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd.

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Skanska Bostad i sociala medier