Lägenhet 7-1101

Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1101
1 / 2 - Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1101
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1101
2 / 2 - Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1101
Planlösning från Trettioett, Göteborg, 7-1101
Situationsplan från Trettioett, Göteborg, 7-1101

Kom in till en välplanerad gavelfyra med en stor social yta där du får plats med gott om gäster. Här finns även dubbla badrum, gott om ljusinsläpp och en härlig balkong i söderläge.

Välkommen in till denna stora gavelfyra, här möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. Från hallen når du det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet kommer du till den stora sociala ytan där vinkelkök och vardagsrum smälter samman. Köket har en bardel där du kan prata med dina gäster samtidigt som du lägger sista handen på maten. Rummet har plats för både matbord och soffgrupp. Det får dessutom ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck och en smidig skjutdörrsgarderob med städskåp. Från vardagsrummet når du både ett sovrum med tre garderober samt utgången till den mysiga balkongen i söderläge.

I den inre hallen finns en gästtoalett med dusch vilket underlättar på morgonen när många ska iväg samtidigt. Från den inre hallen når du också två sovrum varav det större har en praktisk skjutdörrsgarderob med linneskåp och det lite mindre får en garderob. Båda sovrummen får fönster i trevligt västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Trettioett är Svanenmärkt, vilket innebär att du alltid får hög kvalitet, oavsett vad du väljer för inredning. Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror från Siemens med bland annat induktionshäll. Badrummen har duschväggar i klarglas från INR, vitt kakel på väggarna samt grått klinker på golvet. Tvättmaskin och torktumlare alternativt kombimaskin kommer från Siemens. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval, även kostnadsfria, i hemmets alla rum. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 110 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0
Nummer 7-1101
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2022

Boka en personlig visning
Visningar sker löpande i vår visningsbod. Klicka på ”Boka personlig visning” för att få en enskild tid.

Vi följer Folkhälsomyndighetens allmänna råd om åtgärder för att minimera spridningen av coronaviruset. Läs mer om våra ändrade rutiner på visningar»

Ansvarig kontaktperson

Adam Tingström

Adam Tingström

073-4204970

Hem från Skanska i sociala medier