Lägenhet 4 rok, 104,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, E1-1701
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, E1-1701
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E1-1701
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, E1-1701
Planlösning från Urbani, Göteborg, E1-1701
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E1-1701

Välkommen till denna trevliga fyra med en terrass på hela 130 kvm.

Här kan du välja om du vill ta trapporna eller hiss hela vägen upp till hemmet. När du kommer in möts du av en smidig hall med plats för avhängning. Här når du även det helkaklade badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.
Vidare i den inre hallen hittar du en stor skjutdörrsgarderob med städskåp samt hemmets största sovrum. Sovrummet har skjutdörrsgarderob med linneskåp, eget badrum och utgång till den härliga terrassen. Längst in ligger två sovrum med plats för säng och skrivbord.
Förbi de två mindre sovrummen hittar du vardagsrummet som smälter samman med en väl tilltagen matplats och det praktiska vinkelköket. I denna del har du även två utgångar till den härliga terrassen i tre väderstreck.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller en handdukstork i badrummet. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 104,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0
Nummer E1-1701
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April-november 2021

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier