Lägenhet 4 rok, 122,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1001
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1001
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1001
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1001
Planlösning från Urbani, Göteborg, E2-1001
Situationsplan från Urbani, Göteborg, E2-1001

Välkommen hem till denna fyra med bra förvaring.

Här möts du av både hall och inre hall med förvaring i skjutdörrsgarderob. Från hallen når du hemmets största sovrum med skjutdörrsgarderob och eget badrum. Sovrummet har också en praktisk klädkammare. Från den inre hallen når du även en generös klädkammare om 11,5 kvm.
Det helkaklade badrummet har dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Mittemot ligger två sovrum. Det lite mindre har plats för säng och förvaring i två garderober. Det lite större har en klädkammare och en utgång till uteplatsen. Kök och vardagsrum smälter samman och skapar en härlig social yta. Här finner du även utgången till uteplatsen.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 122,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 0 av 7
Nummer E2-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning April 2021
Egenskaper Klädkammare, Uteplats

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier