Lägenhet 4 rok, 97,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1301
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1301
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1301
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1301
Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1301
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1301

Kom in till en stor fyra med dubbla balkonger, sociala ytor och bra förvaring. Här är hemmet uppdelat i privata och sociala delar samtidigt som alla ytor får ta sin plats. Det finns plats för hela familjen här. Välkommen!

När du kommer in möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob. Till vänster har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du en inre hall som har en skjutdörrsgarderob med städskåp. Från den inre hallen når du hemmets största sovrum med skjutdörrsgarderob, eget badrum och utgång till en av hemmets balkonger.

Köket har bra arbetsytor och en tillhörande matplats. Innanför matplatsen ligger ett mindre sovrum. Matplatsen går sömlöst över till vardagsrum och bildar en stor social yta med utgång till hemmets andra balkong som har ett härligt västerläge. Från vardagsrummet når du hemmets tredje sovrum.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 97,5 kvm
Antal rum 4
Våningsplan 3 av 6
Nummer F1-1301
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021
Egenskaper Balkong

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier