Lägenhet 3 rok, 70,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1601
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1601
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1601
Planlösning från Urbani, Göteborg, F1-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, F1-1601

Kom in till en riktigt härlig trea högst upp i huset med en oslagbar terrass som sträcker sig runt hela hemmet. Utöver det hittar du även bra förvaring, ett praktiskt vinkelkök och riktigt mycket naturligt ljus.

När du kommer in möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob som även har ett städskåp. Till höger har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Köket smälter samman med vardagsrummet och bildar en stor social yta som knyter samman alla delar av hemmet. Från vardagsrummet når du även en klädkammare samt utgången till hemmets stora terrass som bjuder på utsikt åt tre väderstreck. Sist men absolut inte minst hittar du hemmets två sovrum varav det större har en rymlig skjutdörrsgarderob och utgång till terrassen.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 6 av 6
Nummer F1-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021
Egenskaper Klädkammare, Takterrass

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier