Lägenhet 3 rok, 83,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1001
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1001
Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1001
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1001
Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1001
Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1001

Kom in till en trevlig trea på entrévåningen med gott om öppna ytor, uteplats i västerläge, balkong och en köksö som gör det lite extra roligt att bjuda in till både mingel och middagar. Välkommen hem!

När du kommer in möts du av en välkomnande hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob. Till vänster har du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Vidare in i hemmet hittar du en klädkammare med städskåp samt de två sovrummen, varav det större har skjutdörrsgarderob och utgång till balkongen.

Köket smälter samman med vardagsrummet och bildar en stor social yta som knyts samman av den trevliga köksön. Här hittar du även utgången till uteplatsen som har ett härligt västerläge.

Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 83,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer G1-1001
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021
Egenskaper Balkong, Uteplats

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier