Lägenhet 2 rok, 51,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1601
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1601
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1601
Planlösning från Urbani, Göteborg, G1-1601
Situationsplan från Urbani, Göteborg, G1-1601

Välkommen in högst upp i huset till denna välplanerade tvåa med bra förvaring, vinkelkök och två stora terrasser. Här ligger fokus på att använda alla kvadratmeter maximalt. Du får en ljus och rymlig hall som smälter samman med ett kombinerat kök/vardagsrum. Till sist når du sovrummet med gott om förvaring.

När du kommer in möts du av en ljus hall med plats för avhängning i en smidig skjutdörrsgarderob. Från hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Hallen öppnar upp sig mot vardagsrummet som smälter samman med vinkelköket Här finns även utgången till hemmets ena terrass. Från köket når du sovrummet med en stor skjutdörrsgarderob och en klädkammare. I sovrummet finns utgången till hemmets andra terrass i härligt västerläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva och rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram.

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 51,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 6
Nummer G1-1601
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning Juni 2021
Egenskaper Klädkammare, Takterrass

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier