Lägenhet 2 rok, 65,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1004
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1004
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1004
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1004
Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1004
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1004

Välkommen in på entrévåningen till en rymlig tvåa om 65,5 kvadrat med gott om förvaring och både balkong och uteplats i härligt söderläge.

När du går in möts du av en hall med plats för avhängning och förvaring i garderober samt ett städskåp. Direkt till vänster ligger även hemmets rymliga klädkammare med plats för alla dina kläder och prylar. Vidare in i hallen når du hemmets helkaklade badrum med dusch och kombimaskin. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Det kombinerade köket och vardagsrummet får ljusinsläpp från två väderstreck och utgör en trevlig och social yta. Här hittar du utgången till balkongen i sydvästligt läge. I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet, som enkelt rymmer en dubbelsäng. Här finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och linneskåp samt utgång till den stora uteplatsen om cirka 28 kvadrat – även den i söderläge.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 65,5 kvm
Antal rum 2
Våningsplan 0 av 6
Nummer H1-1004
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong, Uteplats

Ansvarig kontaktperson

Staffan Lindberg

Staffan Lindberg

070-9162267

Dokument