Lägenhet 3 rok, 70 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1401
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1401
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1401
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1401
Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1401
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1401

Välkommen hem till denna välplanerade trea med sociala ytor, stora fönster och en rymlig balkong i två väderstreck.

I denna trea välkomnas du av en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderob samt ett städskåp. Direkt till vänster ligger hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Från hallen når du både köket och vardagsrummet som med sin öppna planlösning skapar en trevlig och social yta. Här hittar du även en av hemmets två utgångar till den stora balkongen.

Till höger om köket finner du hemmets mindre sovrum. Här finns plats för säng och skrivbordshörna, samt förvaring i en garderob. Här finns även den andra utgången till balkongen. Det större sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet. Här ryms enkelt en dubbelsäng och det finns gott om plats för förvaring i en skjutdörrsgarderob samt linneskåp.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 70 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 4 av 6
Nummer H1-1401
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Balkong

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier