Lägenhet 3 rok, 87,5 kvm

Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1602
1 / 2 - Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1602
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1602
2 / 2 - Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1602
Planlösning från Urbani, Göteborg, H1-1602
Situationsplan från Urbani, Göteborg, H1-1602

Välkommen in på översta våningen till en ljus och rymlig trea med en härlig takterrass om cirka 150 kvadrat. Terrassen får ljus från tre väderstreck så att du alltid kan fånga ett par solstrålar, dessutom har du gott om plats för allt från loungemöbler till odlingslådor.

När du kommer in möts du av en ljus hall med förvaring i en skjutdörrsgarderob och städskåp. Hallen öppnar upp sig mot köket som har ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck och ett trevligt fönster ovanför diskbänken. Köket smälter samman med vardagsrummet där du hittar en av hemmets tre utgångar till den stora terrassen som har plats för matplats, odlingslådor, loungemöbler och lite till.

Hemmet har två sovrum varav det mindre ligger i anslutning till vardagsrummet. Här finns gott om förvaring i en skjutdörrsgarderob och linneskåp samt utgång till terrassen. I anslutning till köket finner du det större sovrummet som har gott om plats och förvaring i en skjutdörrsgarderob samt en egen klädkammare. Med tre fönster och utgång till terrassen är rummet ljust och trivsamt. Intill sovrummet hittar du hemmets helkaklade badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring.

Vilken känsla vill du ha i ditt nya hem? Vårt originalsortiment med bland annat trestavig ekparkett, släta vita köksluckor från Marbodal och vitmålade väggar är noga utvalt för att skapa en stilren helhet att inreda kring. Köken har miljöklassade vitvaror, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro. Badrummet utrustas med kommod och lådfronter i vitt från INR. För dig som vill sätta en mer personlig prägel finns tillval i hemmets alla rum, som till exempel ljusa askgolv, stenbänkskiva eller kontrastfullt rostfria vitvaror. Hör av dig till oss – vi hjälper dig hela vägen fram. 

Information om bostaden

Status Såld
Boarea 87,5 kvm
Antal rum 3
Våningsplan 0
Nummer H1-1602
Typ av bostad Lägenhet
Boendeform Bostadsrätt
Inflyttning November 2021
Egenskaper Takterrass

Dokument

Skanska Bostad i sociala medier